Over Duurzaam Bouwen Flevoland

Wat is Duurzaam Bouwen Flevoland?

Dakdekkersbedrijf DBF heeft een jarenlange ervaring op het gebied van dakwerken en bouwwerken, een bedrijf dat volledig achter het begrip, duurzame kwaliteit staat. DBF werkt dan ook alleen met onderaannemers die op een positieve manier achter dit begrip staan, doen en meedenken.

Wat doet Duurzaam Bouwen Flevoland?

DBF is gespecialiseerd in het bedekken van platte of schuine daken. Wij kunnen het dak voor u vernieuwen, renoveren, repareren en isoleren. Ook voor nieuwbouwprojecten, zoals bedrijfspanden, flats, huizen, scholen, bergingen of dakkapellen kunt u DBF altijd inschakelen voor een professioneel advies. Bij DBF bent u aan het juiste adres voor alle dak zaken als, daklekkages, dakproblemen, dakonderhoud of als u gewoon uw dak wenst te vernieuwen.

Visie van het Dakdekkersbedrijf

DBF is pas tevreden als u dat als klant ook bent. Wij streven als betrouwbare bouwservice in alles naar het behalen van het beste eindresultaat. Uw wensen staan voorop, en doordat wij blijven investeren in na- en bijscholing bent u altijd verzekerd van de laatste technieken en beste materialen voor al uw (ver)bouw projecten.

Aangesloten bij Vakvereniging Urk Bouwt

Duurzaam Bouwen Flevoland is aangesloten bij de vakvereniging Urk Bouwt.