Daklekkage

Daklekkage

Een hevige storm met harde wind, stuifsneeuw in de winter of een plotselinge regenbui… het is soms het laatste wat een zwakke plek in uw dak nodig heeft om lekkage te veroorzaken. En die lekkage komt natuurlijk altijd onverwacht. Gelukkig lost Duurzaam Bouwen Flevoland uw daklekkage snel en vakkundig op met een 24-uurservice!

Bel onze 24-uurservice!

Constateert u een lekkage in uw dak? Neem dan meteen contact op: (06) 232 630 59. Duurzaam Bouwen Flevoland komt het probleem binnen 24 uur repareren. En vaak zijn we er al diezelfde dag. Want niets is zo vervelend als een lekkage en de gevolgschade daarvan. Ons motto is daarom: daklekkage gaat voor op alle andere werkzaamheden. En daar heeft u profijt van.

Snelle dakreparatie

Als u ons belt met een lekkage, komen wij zo snel mogelijk langs om de oorzaak op te sporen. Want die kan op een heel andere plek zitten dan waar u lekkage ziet. Vaak is een detail de oorzaak. We repareren het lek ter plekke. Daarmee kunnen we de gevolgschade zoveel mogelijk beperken.

Belangrijkste oorzaken van daklekkage

Daklekkage is helaas altijd een gevolg van geen of verkeerd onderhoud. Soms is daklekkage een gevolg van ouderdom, maar het komt ook wel voor dat de afvoeren verstopt zijn geraakt door bladeren van de bomen. Of dat de bewoners het dak regelmatig hebben betreden, terwijl er geen tegels lagen. Lees bij [Dakonderhoud] wat u zelf kunt doen om daklekkage te voorkomen!

Kijk bij Dakreparatie voor meer informatie over het repareren van uw dak.